28 apr. 2011

Snart valborg

Hej på ER
Valborg närmar sig!Tänker alltid på när man var liten och stod där vid majbrasan och frös i nya tunna vårkläder.Allt har liksom ändrats lite tycker valborg dom sista åren varit en fin och mycket varmare helg.
Det blir första Valborg härute på Ängsholmen,vi kommer vara hemma eftersom vi inte vill lämna hundarna misstänker att det blir en del smällande och raketer vid parken och det hör ju väldigt väl hit.
Nu har dom små lakritstrollen öppnat sina ögon nu är dom helt underbara.Om några veckor är det dax att flytta ut dom i köket vi satt igårkväll och kluarde på hur vi ska stänga av,man kan ju inte släppa sex små vildar lösa i hela huset.Har haft Cinas matte Elsbritt här idag,Cina var så glad när hon fick träffa sin matte fast det gick bra när hon åkte med.Man får liksom ett speciellt förhållande med tikarna när dom har valpar vi blir liksom ett team låter kanske tokigt men så är det iallafall.
Snart dax att bege sig till jobbet,ska först lämna Ronja hos Nicole dom ska på agility ikväll, så snällt av dom att Ronja får följa med hon gillar det verkligen busig som hon är med massor av energi.
Ha en bra kväll
Kram
Anette

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar